×

Nádasdy Ferenc
Múzeum
Sárvár

FőoldalLátogatásMúzeumsuliTudástárMúzeum
Mindenkinek van egy ajánlatunk

Mindenkinek van egy ajánlatunk

Február végéig előre bejelentett csoportokkal látogatható a sárvári múzeum. Minden csoport számára tárlatvezetést biztosítunk előre egyeztetett tematika szerint. Nem mindig a hagyományos tárlatvezetés a nyerő.

Rosszul indul! De a vége lehet jó.

Egy rövid, de annál nehezebb mondattal kell kezdenünk. Múzeumunk 2023. február 28-ig nem látogatható a megszokott rendben. Korábban minden látogatásról szóló hírünket azzal kezdtük vagy zártuk, hogy nézzen be hozzánk keddtől vasárnapig 9 órától 17 óráig. 

Most ezt nem tehetjük, mert a kiállítások hőmérséklete nem alkalmas arra, hogy munkatársaink napi nyolc órában ott tartózkodjanak. Saját tapasztalunk alapján mondjuk ezt. 

Mégis most sem mondunk mást, nézzen be hozzánk keddtől vasárnapig 9 órától 17 óráig. 

Azonban van egy kérésünk – átmeneti megoldásként. Arra kérjük vendégeinket, hogy jelentkezzenek be a hozzánk tervezett látogatásra. Az eddigiektől eltérően ez egy kicsit kényelmetlen, hiszen nem arról van szó, hogy eljönnek hozzánk, megváltják a jegyet és megnézik a kiállításainkat.

Most egy apró szervezést kérünk Önöktől. Legyenek legalább tízen. Küldjenek nekünk egy e-mailt, melyben írják meg a látogatás idejét, illetve azt, hány fővel érkeznek. Ne felejtsenek el egy olyan telefonszámot megadni, melyen fel tudjuk hívni Önöket, hogy ha kérdésünk van. Kérjük, hogy arra még figyeljenek, hogy a látogatás idejét keddtől vasárnapig adják meg 9 és 17 óra között.

E-mail címünk, amire jelentkezésüket várjuk: kiallitas@nadasdymuzeum.hu


Még egyszer ugyanerről egy kicsit másképp


Mindenkinek van egy ajánlatunk

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy vendégként egy más városban nem könnyű programot szervezni magunknak. Mikor munkatársaink különböző múzeumokba látogatnak el, maguk is tapasztalják, milyen nehéz néha tájékozódni, egy-egy múzeumlátogatásra bejelentkezni.

Szeretnénk Önöknek ezért kényelmessé tenni a látogatás lefoglalását. A  linkre kattintva egy szerkeszthető dokumentumot tölthet le. Kérjük ezt töltse ki, mentse el és küldje el nekünk e-mail címünkre: kiallitas@nadasdymuzeum.hu

LÁTOGATÁS A SÁRVÁRI NÁDASDY FERENC MÚZEUMBA - dokumentum letöltése


A látogatásról

Mindenkinek van egy ajánlatunk

Minden esetben visszaigazoljuk a látogatást, hogy elkerüljük a tévedéseket. Munkatársaink várják Önöket, hogy tárlatvezető kollégánkkal megnézzék a kiállítást. Egy-egy látogatás időtartamát nagyjából másfél órára tervezzék, melyben benne van az érkezés, a belépőjegy megfizetése, illetve a tárlatvezetés.

Múzeumi kiállításaink alapterülete meghaladja az ezer négyzetmétert és tematikáink is változatosak. Ide kattintva részletesen bemutatjuk tárlatainkat. 

Szeretnénk különösen a figyelmébe ajánlani állandó huszárkiállításunkat – Mi vagyunk a huszárok! –, illetve A bajor örökség. A Wittelsbach dinasztia hagyatéka Sárváron című új kiállítást.

Mindenkinek van egy ajánlatunk

Javasoljuk, hogy egy alkalommal csak egy témát, egy kiállítási egységet tekintsenek át. Őszintén reméljük ugyanis, hogy nem ez lesz az egyetlen látogatásuk nálunk. Sőt, ha betekintenek múzeumunk gazdag világába, meggyőződhetnek arról, hogy hozzánk érdemes többször benézni. 

Ha mégis szeretné bejárni a kiállításokat, a Nincs megállás! 80 perc alatt a kiállítások körül lehetőséget jelölje be. Felhívjuk azonban a figyelmét arra, hogy ez gyors lesz.

A letölthető dokumentumban, kérjük, X-szel jelölje, melyik tárlatvezetést szeretné kérni. Minden tárlatvezetésünket a díszteremben kezdjük.

A következők közt választhat: 

– Mi vagyunk a huszárok!

– A bajor örökség

– Bútorok, porcelánok és mellények

– Nincs megállás! 80 perc alatt a kiállítások körül

Ha iskolai osztállyal érkezik, ajánljuk, hogy diákjai inkább egy jó játék keretében ismerjék meg a sárvári múzeumot, illetve kiállításait. Ajánlatainkról korosztályi bontásba ide kattintva olvashat.

Szólnunk kell anyagi kérdésekről is. A látogatás költségvetését úgy kalkulálják, hogy minden esetben a belépőjegy díja, mely tartalmazza a tárlatvezetést vagy a múzeumpedagógiai foglalkozás költségeit: 2.500,- Ft/fő.

Szervezzük meg közösen látogatását!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíted. Köszönjük!

Hírlevél

Ezért is küldünk hírlevelet jelenleg 15416 embernek.
Ha érdekel a történelem, a Nádasdyak élete, a huszárok vagy csak bepillantanál egy múzeum mindennapi életébe, érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.

Iratkozz fel most! »Vissza