Keresés a weboldalon

Felelősség kizárása

A www.nadasdymuzeum.hu weboldal fenntartója a Nádasdy Ferenc Múzeum (9600 Sárvár Várkerület 1.).
A weboldal látogatásával, az oldalak használatával, a tartalom letöltésével Ön az alábbi feltételeket bármely egyéb jogcselekmény nélkül elfogadja.
Az oldalra történÅ‘ bejelentkezéskor, egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén ('cookie').
Ennek megtörténtérÅ‘l Ön az oldal fenntartójától nem kap további értesítést. Az adatfile-ok az oldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek. Az adatfile-okkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészÅ‘jének útmutatója igazítja el.
Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthetÅ‘ hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az oldal fenntartója minden kártérítési felelÅ‘sséget kizár.
Az oldal tartalma eltérÅ‘ megjelölés hiányában az oldal fenntartójának szellemi alkotása.
Az oldal fenntartója által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például webtartalom, fotók, grafikák) felhasználni kizárólag a szerzÅ‘i jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény által megszabott kereteken belül szabad. Bármely, ezen törvényes korlátokat meghaladó felhasználáshoz az adott alkotás szerzÅ‘jének kifejezett, elÅ‘zetes hozzájárulása szükséges.
A Weboldalon található alkotások tartalma nem feltétlenül tükrözi az oldal fenntartójának hivatalos véleményét, álláspontját az adott kérdésben. Az oldal fenntartója minden tÅ‘le elvárható intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az oldalra jogsértÅ‘ vagy az általánosan elfogadott erkölcsbe ütközÅ‘ tartalmak ne kerüljenek feltöltésre, de kizárja felelÅ‘sségét ezen tartalmak esetleges jogsértÅ‘ mivoltával összefüggésben, kivéve azon tartalmakat, amelyek az oldal fenntartójának szerzÅ‘i joga alatt áll.
Az oldal tartalma semmilyen esetben és körülmények között nem minÅ‘sül hivatalos véleménynek vagy felelÅ‘s tanácsadásnak, azt az oldal fenntartója csupán tájékoztató jelleggel helyezi el, azokra jogot, kötelezettséget alapítani önmagában nem lehet.
Az oldal letöltésébÅ‘l vagy elérhetetlenségébÅ‘l eredÅ‘ bármilyen kár megtérítését az oldal fenntartója kizárja.
Az oldalon található külsÅ‘ hivatkozások (link) követésével letöltött tartalom nem áll az oldal fenntartójának befolyása alatt, így ezek tartalmáért az oldal fenntartója kizárja felelÅ‘sségét.
Az oldalon megjelenÅ‘ ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az oldal fenntartója minden felelÅ‘sséget kizár.
Az oldal fenntartója fenntartja a jogot a hozzászólások ill. felhasználók által beküldött tartalom elÅ‘zetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.
Az oldal fenntartója fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció elÅ‘zetes értesítés nélküli megszüntetésére.