Keresés a weboldalon

Múzeumi majális - születésnapi parti

2013. május 1. Éljen a Sárvár Anno!

Múzeumi majális - születésnapi parti

2013.04.25

A sárvári múzeum majális programot szervez május elsején. Az ünneplésre nem más ad okot, hogy egy évvel ezelőtt indította útjára a Nádasdy Ferenc Múzeum egyik sikeres vállalkozását, a Sárvár Annot. A város képes történetét bemutató honlap a mindennapok részévé vált. Ünnepeljük közösen ezt a napot!

A Nádasdy Ferenc Múzeum mindenkit szeretettel vár május elsején. Egy évvel ezelőtt indult el a sárvári múzeum nagy sikerű honlapja, a város elmúlt évtizedeinek képes történetét bemutató Sárvár Anno. Egy év alatt a város polgárai több mint kétezer fényképet töltöttek fel, amivel nyolcezerre emelkedett a megtekinthető felvételek száma. Tavaly óta huszonötezer egyedi látogató kereste fel a honlapot, és hatszázezerszer tekintették meg a nemcsak izgalmas, hanem érdekes Sárvár Anno-t.
A múzeum ezért mindenkit szeretettel vár május elsején születésnapi programjára reggel 9 órától 17 óráig. Míg a gyerekek régi sikeres társasjátékokkal játszanak, addig a felnőttek eldöntik mi igaz és mi nem. Fele sem igaz állítások a város és az ország történetéből egy kicsit más megvilágításban. Akkor! És Most, azaz ki ismeri fel régi-új önmagát. Az óriás összerakó mindig nagy sikert arat, ezért most sem hagyható ki. A tárlatvezetések során a csak erre az alkalomra kiállított plakátok segítségével mutatják be a szakemberek nemcsak a múzeumot, hanem a vár és város évtizedeit.

Múzeumi majális - születésnapi parti

Aki már részt vett a múzeum programjain, tudja, miért érdemes újra néhány órát eltölteni a kiállítások falai között. Aki még nem szánta rá, hogy ellátogasson egy nem hagyományos múzeumi rendezvényre, most már semmiképp ne hagyja ki. 
 
Mindenkit szeretettel vár a Nádasdy Ferenc Múzeum a Sárvár Anno egy éves születésnapján rendezett múzeumi partijára május elsején 9 órától 17 óráig.
 

Kapcsolódik:


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíted. Köszönjük!

Hírlevél

Ezért is küldünk hírlevelet jelenleg 3194 embernek.
Ha érdekel a történelem, a Nádasdyak élete, a huszárok vagy csak bepillantanál egy múzeum mindennapi életébe, érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.

Iratkozz fel most! »Huszármúzeum

Mi vagyunk a huszárok!
Állandó kiállítás

Nádasdy-vár

Programok a várban

100 éve történt

Képeslapok az első világháborúból

Sárvár Anno

Sárvár története a képeinken

Huszárok a neten

A Nádasdy Ferenc Múzeum Huszárgyűjteménye

Kövessen minket!A legfrissebb blogok

2018.06.13

A jégkrém elfogyhat, a múzeum nem

Még el sem kezdődött az uborkaszezon, már a reggeli böngészés közben rá...

2018.06.08

Milyen egy író élete a múzeumban?

Soha nem gondoltam, hogy valaha egy múzeumban fogok dolgozni, pedig mindig szer...

2018.05.24

Elmentem bevásárolni és eszembe jutott a múzeum

Olyan vagyok, mint sokan mások. Gyakran eszembe jut a munkánk, mondjam azt, a ...

2018.04.25

Útikalauz könyvmolyoknak

Jelen eszmefutatás az április 21-i könyvfesztivál látogatás kapcsán szül...

Szépkártya elfogadóhely

OTP, MKB, K&H