Keresés a weboldalon

Múzeumi majális - születésnapi parti

2013. május 1. Éljen a Sárvár Anno!

Múzeumi majális - születésnapi parti

2013.04.25

A sárvári múzeum majális programot szervez május elsején. Az ünneplésre nem más ad okot, hogy egy évvel ezelőtt indította útjára a Nádasdy Ferenc Múzeum egyik sikeres vállalkozását, a Sárvár Annot. A város képes történetét bemutató honlap a mindennapok részévé vált. Ünnepeljük közösen ezt a napot!

A Nádasdy Ferenc Múzeum mindenkit szeretettel vár május elsején. Egy évvel ezelőtt indult el a sárvári múzeum nagy sikerű honlapja, a város elmúlt évtizedeinek képes történetét bemutató Sárvár Anno. Egy év alatt a város polgárai több mint kétezer fényképet töltöttek fel, amivel nyolcezerre emelkedett a megtekinthető felvételek száma. Tavaly óta huszonötezer egyedi látogató kereste fel a honlapot, és hatszázezerszer tekintették meg a nemcsak izgalmas, hanem érdekes Sárvár Anno-t.
A múzeum ezért mindenkit szeretettel vár május elsején születésnapi programjára reggel 9 órától 17 óráig. Míg a gyerekek régi sikeres társasjátékokkal játszanak, addig a felnőttek eldöntik mi igaz és mi nem. Fele sem igaz állítások a város és az ország történetéből egy kicsit más megvilágításban. Akkor! És Most, azaz ki ismeri fel régi-új önmagát. Az óriás összerakó mindig nagy sikert arat, ezért most sem hagyható ki. A tárlatvezetések során a csak erre az alkalomra kiállított plakátok segítségével mutatják be a szakemberek nemcsak a múzeumot, hanem a vár és város évtizedeit.

Múzeumi majális - születésnapi parti

Aki már részt vett a múzeum programjain, tudja, miért érdemes újra néhány órát eltölteni a kiállítások falai között. Aki még nem szánta rá, hogy ellátogasson egy nem hagyományos múzeumi rendezvényre, most már semmiképp ne hagyja ki. 
 
Mindenkit szeretettel vár a Nádasdy Ferenc Múzeum a Sárvár Anno egy éves születésnapján rendezett múzeumi partijára május elsején 9 órától 17 óráig.
 

Kapcsolódik:


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíted. Köszönjük!

Hírlevél

Ezért is küldünk hírlevelet jelenleg 2957 embernek.
Ha érdekel a történelem, a Nádasdyak élete, a huszárok vagy csak bepillantanál egy múzeum mindennapi életébe, érdemes egy kattintással feliratkozni hírlevelünkre.

Iratkozz fel most! »Kövessen minket!Huszármúzeum

Mi vagyunk a huszárok!
Állandó kiállítás

100 éve történt

Képeslapok az első világháborúból

Sárvár Anno

Sárvár története a képeinken

Huszárok a neten

A Nádasdy Ferenc Múzeum Huszárgyűjteménye

Iratkozzon fel most hírlevelünkre!

Miről szól a hírlevél?

A legfrissebb blogok

2018.02.06

Digitális egye fene! Szubjektív úti beszámoló

Minden ott van a közelünkben és mégis távol, elérhetetlen messzeségben. E...

2017.09.26

Köszöntéstől Sárvárig és párosan tovább

Másfél évtizede minden év szeptemberében múzeumpedagógiai évnyitóra ker...

2017.08.24

Mikor lesz újra trendi?

A kérdés a múzeum oldaláról kifejtve úgy hangzik: melyik történelmi kort...

2017.07.26

A távol a közel

Ahhoz hogy valamire vigyázzunk, először szeretni kell. Ahhoz hogy elhiggyük,...

Szépkártya elfogadóhely

OTP, MKB, K&H